Blog 1

Vasárnap első ízben részt vettünk a minden évben megrendezésre kerülő Bodysport Kupán! A rendkívül magas versenyzői létszám ellenére, a rendezvény nagyon összeszedetten és szervezetten zajlott le! Egyébként a döntőbírák szájából is többször elhangzott, hogy a rendkívül felkészült mezőny tette magas színvonalúvá az eseményt.

Nem történt ez másként a 165 cm alatti, illetve feletti fitness modell kategóriában sem, ahol ráadásul a legmagasabb létszám gyűlt össze. És itt jön majd az Everlast a képbe. A nagyon felkészült és erős mezőnyben aztán a végén - mint ahogy lenni szokott - , csak egy első helyet osztottak. A személyes érintettség miatt, ezt a kategóriát kiemelt figyelemben részesítettük. És elmondhatom,hogy szerencsére, vagy inkább a 15-ös számú Becsei Kitti felkészültségének, illetve profizmusának köszönhetően, egyezett a véleményünk a versenybírákéval. Aki aztán a kategóriájának abszolút bajnoka is lett.

Ez rendkívül fontos volt nekünk, ugyanis így az Everlast, Becsei Kitti rendelkezésére állhat kerek egy évig és segítheti termékeivel, eme kiváló sportoló fejlődését.

Az Everlast csapata nevében fogadd gratulációnkat, és érdeklődve nézünk az elkövetkezendő év elébe.